Menu
Kurv

Produktinformation "WONDER" 

Med Alpenleders magiske WONDER bliver du en sand troldmand. Forundre og inspirere venner og familie på et øjeblik med noget så simpelt som en kortholder pung. Du starter med at åbne WONDER. På den ene side løber to gummibånd parallelt med hinanden, på den anden side løber de på tværs. Du skal blot placere en foldet seddel/kvittering/note i en af ​​de to sider centreret på gummibåndene og vende pungen.

Drej nu pungen 180 grader, og så sker "miraklet" - regningen ligger nu under gummibåndene! Drej pungen 180 grader igen, byt så fra den ene side af hånden med de parallelle gummibånd til den side, hvor de krydser. Nu fortsætte dit show. Sæt en anden seddel på siden uden noget på gummibåndene og vend pung igen - resultatet: Begge ting er under gummibåndene og har byttet side. Hvis du placerer noget andet på den side, der allerede er optaget af en pengeseddel, vil begge ligge under gummibåndene på den anden side efter at være drejet. Ingen ved, hvordan det kan lade sig gøre, men det virker! WONDER laves i smukt kaffefarvet læder.

Specifikationer for denne kortholder:

  • Materiale: 100% bøffellæder
  • Plads til fire kort
  • To notatkamre

Kortholderens mål:

  • Mål: Højde 8 cm, bredde 10 cm, dybde 1,5 cm


Alpenleder - 30 års garanti
Siden 1993 har Alpenleder produceret læderprodukter med karakter. I nærheden af Allgäu, i det sydlige Tyskland, udvikles idéer og designs af tasker og tilbehør i høj kvalitet. Alle produkter er fremstillet af blødt bøffel- eller kvæg-læder og nøje udvalgt ud for at opnå den bedste kvalitet. Alle Alpenleders produkter er lavet i så høj en kvalitet, at der ydes evighedsgaranti på alle produkter (30 års garanti).

Alpenleder arbejder kun med fuldkornet kvæg- og bøffellæder. Alle produkter er lavet af hele skind, der er mellem 1,2 mm og 3,5 mm tykke. I stedet for at bruge garvemidler som krom eller andre tungmetaller, der kan have skadelige miljøeffekter, bruges udelukkende vegetabilsk olie og træbark. Ved at bruge forskellige typer af læder og varierende garvningsprocesser opnås en bred vifte af farver,  styrker og unikke karakteristika. 

Produkterne er ikke syet på maskine, men i hånden. Resultatet er uforgængelig rejsetasker mm. af højeste kvalitet, hvor råvarerne er fri for krom og tungmetaller! Alle produkter er i overensstemmelse med EUs REACH regler. For alt læder bruges der udelukkende vegetabilsk garvet kernelæder, og alle elementer er lavet af en hel hud. Vores læder udvikler sin egen karakter og patina i årenes løb, således bliver hver taske helt unik – ”one of a kind”.

Det sociale aspekt er vigtigt for Alpenleder. Alle Alpenleders produktionspartnere er certificeret efter Social Accountability SA 8000 standarden, en af de strengeste globale standarder for social ansvarlighed på arbejdspladsen.

Skriv en anmeldelse

Bemærk: HTML bliver ikke oversat!
Dårlig God


Læder fra Alpenleder

Læder i ekseptionel kvalitet og fremragende materiale:

Alpenleders produkter er lavet udelukkende i fuldkornet bøffel- eller kolæder. Hver hud kontrolleres af en specialist, for at sikre det bedste udgangspunkt. Det er nemlig kun den bedste kvalitet på markedet, der bliver anvendt. Læderet har en tykkelse på 1,8-3,5 mm og er poleret med hård voks, for at gøre læderet ekstra holdbart og resistent over for, hvad end det skulle blive udsat for. De metaldele, der tilføjes Alpenleders produkter er alle nikkelfri.


Alpenleders læderbehandling:

Alpenleders produkter bliver lavet på en måde, der tager højde for tradition, miljø og medarbejdere. Alt læder blive vegetabilsk garvet med træbark. Eventuel farvning foregår kun med azo-fri farvestoffer. Læderet bliver kogt i vegetabilsk olie, hvilket giver en unik imprægnering, patina og farve. Alle læderprodukter er håndlavede og bliver syet sammen i hånden. Resultatet af dette er unikke produkter, der ikke indeholder nogen form for krom eller tungmetaller. Hvert eneste produkt i læder udvikler sig på forskellige måder over tid, så det med årene får sin helt egen karakter og patina. Alle produkter overholder EU's strenge REACH krav.