Menu
Kurv

Rygsække Tasker

En rygsæk i læder er praktisk - og pæn

En rygsæk i læder er det oplagte valg for dig, der skal transportere computer, papirer, bøger eller sportstøj og andet grej til og fra skole og job og gerne vil gøre det med stil. En læder rygsæk er praktisk og samtidig pæn. Vælg en i et klassisk look, hvis det passer til din stil, eller gå med en rygsæk med et moderne og enkelt udtryk, hvis du er mere modig. Vores udvalg af rygsække er stort, og alle er de elegante og i højeste kvalitet. 


En rygsæk i læder - også til herre

Vælg mellem vores mange rygsække med et maskulint udtryk, og vær ikke bange for at vælge et langt mere praktisk alternativ til den klassiske dokumentmappe eller computertaske. Vores rygsække i læder fremstår stilrene og æstetiske og samtidig er de praktiske. Vælg en rygsæk med mange rum, hvis du har behov for at holde styr på nøgler, computer, mobiltelefon, penge og papirer. Eller vælg en mere enkel rygsæk med ét stort rum, hvis du kun bærer få ting med dig på farten. Flere af vores tasker har både skulderstropper og bærehåndtag, så du kan bære den, som du vil alt efter behov. På den måde kan du nemt transformere din computertaske til en rygsæk, når du cykler fra job eller skole efter fyraften.


Dametaske som rygsæk

Du kan sagtens lade en rygsæk i skind gøre det ud for din dametaske. Som kvinde kan du bruge en praktisk og stadig elegant taske på ryggen, når du skal bære din computer fra arbejde eller studie. Du kan have den med på shopping for at have hænderne fri. På vej til og fra træning, hvor det er nødvendigt at have både træningstøj og toiletsager med. Eller til en tur i supermarkedet efter rugbrød og mælk. Er cykel dit foretrukne transportmiddel, kan du nemt og bekvemt have tasken og dens indhold på ryggen. Men den er også brugbar, selv om du er på gåben, tager bussen eller er i bil. En rygsæk i skind er det moderne valg og kommer i farver som sort, brandy, cognac og naturlæder. 


Den perfekte læder skoletaske

En læder rygsæk som skoletaske er det stilbevidste valg. Vil du skille dig ud fra mængden af tasker i nylon og lærred, er en læder skoletaske en god investering. Regn med, at den holder mange år frem. Alpenleders tasker er produceret i bøffellæder af høj kvalitet og din taske vil med tiden fremstå endnu mere unik, efterhånden som overfladen får patina og karakter. 


Sundere for ryg og skuldre med en rygsæk

Skån din ryg og skuldre ved at vælge en rygsæk. Bærer du din taske på ryggen, vil de to skulderstropper fordele vægten ligeligt i modsætningen til, hvis du bærer den i hånden eller over skulderen. Jo mere, du har i tasken, jo tungere den er, jo vigtigere er det, at den er ergonomisk. Undgå hold i nakken, seneskedehindebetændelse og ømme muskler med en rygsæk. Vælger du en i læder kan, kan du bære den præcist lige så stilfuldt som en klassisk dametaske eller dokumentmappe. 


Læder af høj kvalitet

Alpenleders bøffellæder er vegetabilsk garvet og raffineret med naturlige fedtstoffer, og vores tasker er lavet af slidstærke, unikke læderstykker, der udvikler deres egen patina og karakter over årene. Læderet bliver skåret ud i hånden og hvorefter det håndsyes. Vi har produceret lædertasker og tilbehør af høj kvalitet i mere end et kvart århundrede og stiller 30 års garanti på vores produkter.


Så også vores computertasker i læder, dokumentmapper i læder og vores håndtasker i læder. 

Produktinformation "BOZEN"Rygsækken fra Alpenleder er et must, hvis du skal på forretningsrejse og ønsker at have en læderrygsæk, der er praktisk og som også kan bruges til hverdag. BOZEN er en elegant læderrygsæk med et retro udtryk, der giver rygsækken kant. Rygsækken adskiller sig fra de traditio..
1.803 DKK
Ekskl. Moms:1.554 DKK
Produktinformation "BROOKS" BROOKS  skuldertaske er en fire-i-én taske til alle lejligheder. Tasken kan bruges som en mappetaske, rygsæk, cykeltaske eller skuldertaske på grund af det store antal "øjenlåg" som skulderremmen kan fastgøres forskelligt i. Med BROOKS har du masser af plads til..
1.942 DKK
Ekskl. Moms:1.674 DKK
Produktinformation "BROOKS"BROOKS  skuldertaske er en fire-i-én taske til alle lejligheder. Tasken kan bruges som en mappetaske, rygsæk, cykeltaske eller skuldertaske på grund af det store antal "øjenlåg" som skulderremmen kan fastgøres forskelligt i. Med BROOKS har du masser af plads til både ..
1.942 DKK
Ekskl. Moms:1.674 DKK
Produktinformation "BUFFALO"BUFFALO rygsækken er en klassiker på trekking og vandrestier. Det er en smart, elegant og praktisk rygsæk i højeste kvalitet fra Alpenleder. Rygsækken i læder er ikke kun til studiebrug eller arbejdsbrug grundet størrelsen, men er også oplagt at have med til vandreturerne..
1.594 DKK
Ekskl. Moms:1.374 DKK
JACBOS WAY - trendy læderrygsæk i farven brandyJACOB'S WAY er en smuk læderrygsæk i et klassiske taskeformat, der inspirerer både som en stilfuld ledsager til fritid og hobby såvel som i hverdagen på vej til arbejde. Det store hovedrum er trukket sammen med en læderrem. Flappen, med dens justerbare ..
1.524 DKK
Ekskl. Moms:1.314 DKK
JACBOS WAY - trendy læderrygsæk i farven cognacJACOB'S WAY er en smuk læderrygsæk i et klassiske taskeformat, der inspirerer både som en stilfuld ledsager til fritid og hobby såvel som i hverdagen på vej til arbejde. Det store hovedrum er trukket sammen med en læderrem. Flappen, med dens justerbare ..
1.524 DKK
Ekskl. Moms:1.314 DKK
Produktinformation "MERAN"MERAN er en yderst fashionabel city backpack til kvinder. MERAN består af et hovedrum med et stort indkapslingsrum, to riller til dankort, en mobiltelefonlomme og to kuglepensholdere. Den ekstra lange lynlås gør, at rygsækken kan åbnes særligt bredt, så du hurtigt kan få ad..
898 DKK
Ekskl. Moms:774 DKK
Produktinformation "MOUNTAINSIDE"MOUNTAINSIDE rygsækken er mere end bare praktisk. Den sportslige rygsæk med det inspirerende design, appellerer både til den aktive og den modebevidste person. Rygsækken er ideel til dig, der benytter sig af den offentlige transport i bymiljøet, skal på vandretur i w..
1.872 DKK
Ekskl. Moms:1.614 DKK
Produktinformation En smuk og praktisk læderygsæk i det klassiske taskeformat, der inspirerer både som en stilfuld ledsager til fritid og hobby såvel som i hverdagen eller på vej til arbejde.Det store hovedrum er trukket sammen med en læderrem. Dækflappen med det justerbare metalstik lukker og ..
1.176 DKK
Ekskl. Moms:1.014 DKK
Produktinformation En smuk læderygsæk med mange ansigter:Øverst tillader rygsækken at bæres og låses på flere måder.Det store hovedrum kan lukkes sikkert med en lynlås. Inde i er der et lille lynlås rum, en lomme og en læderrem med en metalring til fastgørelse af nøgler ect.Rygsækken er fuldt u..
967 DKK
Ekskl. Moms:834 DKK
ProduktinformationEn smuk læderygsæk med mange ansigter:Øverst tillader rygsækken at bæres og låses på flere måder.Det store hovedrum kan lukkes sikkert med en lynlås. Inde i er der et lille lynlås rum, en lomme og en læderrem med en metalring til fastgørelse af nøgler ect.Rygsækken er fuldt udstyre..
967 DKK
Ekskl. Moms:834 DKK
ProduktinformationEn smuk læderygsæk med mange ansigter:Øverst tillader rygsækken at bæres og låses på flere måder.Det store hovedrum kan lukkes sikkert med en lynlås. Inde i er der et lille lynlås rum, en lomme og en læderrem med en metalring til fastgørelse af nøgler ect.Rygsækken er fuldt udstyre..
967 DKK
Ekskl. Moms:834 DKK
Produktinformation En smuk og praktisk læderygsæk i det klassiske taskeformat, der inspirerer både som en stilfuld ledsager til fritid og hobby såvel som i hverdagen eller på vej til arbejde.Det store hovedrum er trukket sammen med en læderrem. Dækflappen med det justerbare metalstik lukker og ..
1.176 DKK
Ekskl. Moms:1.014 DKK
Produktinformation "SCRAMBLER"SCRAMBLER er ikke bare en forretnings- og fritidsrygsæk - det er et stilistisk udråbstegn. Med sin ekstra bred skulderrem sikrer den ikke kun den højeste komfort, men understreger også et maskulint udseende. De to patchlommer på forsiden af ​​bæltet bidrager også til de..
1.733 DKK
Ekskl. Moms:1.494 DKK
Produktinformation "SCRAMBLER" SCRAMBLER er ikke bare en forretnings- og fritidsrygsæk - det er et stilistisk udråbstegn. Med sin ekstra bred skulderrem sikrer den ikke kun den højeste komfort, men understreger også et maskulint udseende. De to patchlommer på forsiden af ​​bæltet bidrager også ..
1.733 DKK
Ekskl. Moms:1.494 DKK
Produktinformation "VINTAGE CANVAS Daypack"Denne rygsæk er den ideelle ledsager i hverdagen eller på rejse. Det uforglemmelige og robuste materiale er lavet af læder / lærredblanding kan modstå de daglige krav. En stor polstret lomme indvendig til f.eks. En bærbar computer eller iPad og en lille pat..
759 DKK
Ekskl. Moms:654 DKK
Produktinformation "VINTAGE CANVAS Daypack"Denne vare er lavet af en kombination af tungt sadellæder (buffalo læder) og 14 oz holdbart lærred lærred. Lærredet med en PU-belægning kommer fra en tysk producent. PU-belægningen gør posen vandafvisende. Læderet er garvet vegetabilsk og kun behandlet med ..
967 DKK
Ekskl. Moms:834 DKK
Produktinformation "ZERMATT" Zermatt bypose/gymnastikpose er både til den sporty type, der vil forblive stilren og unik når man tager ned i sin sportsklub, eller dig, der skal på shoppetur. Det rummelige hovedrum har en lomme med lynlås, der beskytter, og holder styr på, dine nøgler og kort. De..
411 DKK
Ekskl. Moms:354 DKK
Viser 1 til 18 af 18 (1 sider)