Menu
Kurv
STOCKHOLM Business Case - Coffee

STOCKHOLM Business Case - Coffee

  • Lagerstatus: På lager
  • Model: 20153-k
1.037 DKK
Ekskl. moms: 894 DKK

Produktinformation "STOCKHOLM"

Sjældent er enkelthed så stilren som med forretningstasken STOCKHOLM fra Alpenleder. Business case STOCKHOLM er din ledsager på arbejdspladsen og i fritiden og passer til bærbare computere op til 15". Der er ydermere plads til dokumenter og kontrakter. Dette produkt er 100% håndlavet. De enkelte komponenter er håndskåret ved hjælp af en skabelon, og der bliver ikke anvendt laserskæring i produktionsprocessen. Som følge heraf får du et langvarigt produkt af høj kvalitet, der er fri for krom og tungmetaller. STOCKHOLM lædertasken er som alle andre Alpenleder-produkter lavet af en hel hud i naturligt garvet fuldkornet læder. STOCKHOLMs højkvaliteteslæder har en tykkelse på 2,0 / 2,2 mm.

STOCKHOLM business case specifikationer:

  • Materiale: 100% bøffellæder
  • Interiørforing i nylon
  • Frontlomme
  • To penholdere
  • Smartphone lomme
  • Vandafvisende foring

Business casens mål:

  • Mål: Højde 33 cm, bredde 42 cm, dybde 7 cm
  • Stort hovedrum med plads til bærbar computer op til 15"


Alpenleder - 30 års garanti
Siden 1993 har Alpenleder produceret læderprodukter med karakter. I nærheden af Allgäu, i det sydlige Tyskland, udvikles idéer og designs af tasker og tilbehør i høj kvalitet. Alle produkter er fremstillet af blødt bøffel- eller kvæg-læder og nøje udvalgt ud for at opnå den bedste kvalitet. Alle Alpenleders produkter er lavet i så høj en kvalitet, at der ydes evighedsgaranti på alle produkter (30 års garanti).

Alpenleder arbejder kun med fuldkornet kvæg- og bøffellæder. Alle produkter er lavet af hele skind, der er mellem 1,2 mm og 3,5 mm tykke. I stedet for at bruge garvemidler som krom eller andre tungmetaller, der kan have skadelige miljøeffekter, bruges udelukkende vegetabilsk olie og træbark. Ved at bruge forskellige typer af læder og varierende garvningsprocesser opnås en bred vifte af farver,  styrker og unikke karakteristika. 

Produkterne er ikke syet på maskine, men i hånden. Resultatet er uforgængelig rejsetasker mm. af højeste kvalitet, hvor råvarerne er fri for krom og tungmetaller! Alle produkter er i overensstemmelse med EUs REACH regler. For alt læder bruges der udelukkende vegetabilsk garvet kernelæder, og alle elementer er lavet af en hel hud. Vores læder udvikler sin egen karakter og patina i årenes løb, således bliver hver taske helt unik – ”one of a kind”.

Det sociale aspekt er vigtigt for Alpenleder. Alle Alpenleders produktionspartnere er certificeret efter Social Accountability SA 8000 standarden, en af de strengeste globale standarder for social ansvarlighed på arbejdspladsen.

Skriv en anmeldelse

Bemærk: HTML bliver ikke oversat!
Dårlig God


Læder fra Alpenleder

Læder i ekseptionel kvalitet og fremragende materiale:

Alpenleders produkter er lavet udelukkende i fuldkornet bøffel- eller kolæder. Hver hud kontrolleres af en specialist, for at sikre det bedste udgangspunkt. Det er nemlig kun den bedste kvalitet på markedet, der bliver anvendt. Læderet har en tykkelse på 1,8-3,5 mm og er poleret med hård voks, for at gøre læderet ekstra holdbart og resistent over for, hvad end det skulle blive udsat for. De metaldele, der tilføjes Alpenleders produkter er alle nikkelfri.


Alpenleders læderbehandling:

Alpenleders produkter bliver lavet på en måde, der tager højde for tradition, miljø og medarbejdere. Alt læder blive vegetabilsk garvet med træbark. Eventuel farvning foregår kun med azo-fri farvestoffer. Læderet bliver kogt i vegetabilsk olie, hvilket giver en unik imprægnering, patina og farve. Alle læderprodukter er håndlavede og bliver syet sammen i hånden. Resultatet af dette er unikke produkter, der ikke indeholder nogen form for krom eller tungmetaller. Hvert eneste produkt i læder udvikler sig på forskellige måder over tid, så det med årene får sin helt egen karakter og patina. Alle produkter overholder EU's strenge REACH krav.