Menu
Kurv

Produktinformation "SCRAMBLER"

SCRAMBLER er ikke bare en forretnings- og fritidsrygsæk - det er et stilistisk udråbstegn. Med sin ekstra bred skulderrem sikrer den ikke kun den højeste komfort, men understreger også et maskulint udseende. De to patchlommer på forsiden af ​​bæltet bidrager også til dette. To lynlåse er fastgjort på bagsiden, så værdifulde ting kan transporteres meget sikkert og samtidig til rådighed. Det rummelige hovedrum med et lille indvendigt lynlåse-rum giver masser af plads - hvad enten det drejer sig om arbejdsmaterialer eller for eksempel en regnjakke og tøj. Den ydre lomme er ideel til alt, hvad du behøver at kunne komme hurtigt til, såsom nøgler, lommelygter, pas, mm. En ekstra stor polstret lomme med lynlås på siden giver plads til en bærbar computer på op til 15 tommer. Rygsækken er selvfølgelig udstyret med vandafvisende foring, så SCRAMBLER særligt velegnet dem der begiver sig rundt på to hjul. Den vegetabilske garvede, to millimeter tykke indiske bøffelhud føles fløjlsagtig, original og umiskendeligt forbundet med jorden. Forarbejdning i ren vegetabilsk fedt giver det unikke udtryk, dens vandtætte kvalitet, dens patina og den intense farve. En flot og robust taske af højeste kvalitet, lavet af råmaterialer, der er fri for krom og tungmetaller.

SCRAMBLER rygsæk specifikationer:

 • Materiale: 100% bøffellæder
 • Et stort hovedrum
 • En udvendig lomme foran
 • En udvendig lomme på siden
 • En lynlås indvendigt
 • Bred skulderrem med to mobillommer og to lynlåse
 • Komplet vandafvisende foring
 • Kan anvendes som rygsæk

Rygsækkens mål:

 • Mål: Højde 47 cm, bredde 30 cm, dybde 10 cm
 • Volumen: Ca. 15 liter
 • Vægt: 1,2kg
 • Passer til bærbar computer op til 15"

Alpenleder - 30 års garanti
Siden 1993 har Alpenleder produceret læderprodukter med karakter. I nærheden af Allgäu, i det sydlige Tyskland, udvikles idéer og designs af tasker og tilbehør i høj kvalitet. Alle produkter er fremstillet af blødt bøffel- eller kvæg-læder og nøje udvalgt ud for at opnå den bedste kvalitet. Alle Alpenleders produkter er lavet i så høj en kvalitet, at der ydes evighedsgaranti på alle produkter (30 års garanti).

Alpenleder arbejder kun med fuldkornet kvæg- og bøffellæder. Alle produkter er lavet af hele skind, der er mellem 1,2 mm og 3,5 mm tykke. I stedet for at bruge garvemidler som krom eller andre tungmetaller, der kan have skadelige miljøeffekter, bruges udelukkende vegetabilsk olie og træbark. Ved at bruge forskellige typer af læder og varierende garvningsprocesser opnås en bred vifte af farver,  styrker og unikke karakteristika. 

Produkterne er ikke syet på maskine, men i hånden. Resultatet er uforgængelig rejsetasker mm. af højeste kvalitet, hvor råvarerne er fri for krom og tungmetaller! Alle produkter er i overensstemmelse med EUs REACH regler. For alt læder bruges der udelukkende vegetabilsk garvet kernelæder, og alle elementer er lavet af en hel hud. Vores læder udvikler sin egen karakter og patina i årenes løb, således bliver hver taske helt unik – ”one of a kind”.

Det sociale aspekt er vigtigt for Alpenleder. Alle Alpenleders produktionspartnere er certificeret efter Social Accountability SA 8000 standarden, en af de strengeste globale standarder for social ansvarlighed på arbejdspladsen.

Skriv en anmeldelse

Bemærk: HTML bliver ikke oversat!
Dårlig God


Læder fra Alpenleder

Læder i ekseptionel kvalitet og fremragende materiale:

Alpenleders produkter er lavet udelukkende i fuldkornet bøffel- eller kolæder. Hver hud kontrolleres af en specialist, for at sikre det bedste udgangspunkt. Det er nemlig kun den bedste kvalitet på markedet, der bliver anvendt. Læderet har en tykkelse på 1,8-3,5 mm og er poleret med hård voks, for at gøre læderet ekstra holdbart og resistent over for, hvad end det skulle blive udsat for. De metaldele, der tilføjes Alpenleders produkter er alle nikkelfri.


Alpenleders læderbehandling:

Alpenleders produkter bliver lavet på en måde, der tager højde for tradition, miljø og medarbejdere. Alt læder blive vegetabilsk garvet med træbark. Eventuel farvning foregår kun med azo-fri farvestoffer. Læderet bliver kogt i vegetabilsk olie, hvilket giver en unik imprægnering, patina og farve. Alle læderprodukter er håndlavede og bliver syet sammen i hånden. Resultatet af dette er unikke produkter, der ikke indeholder nogen form for krom eller tungmetaller. Hvert eneste produkt i læder udvikler sig på forskellige måder over tid, så det med årene får sin helt egen karakter og patina. Alle produkter overholder EU's strenge REACH krav.