Menu
Kurv

Om Alpenleder

ALPENLEDER har produceret lædertasker og tilbehør af høj kvalitet i over et kvart århundrede. Det anvendte læder er rent vegetabilsk garvet og raffineret med naturlige fedtstoffer. Produkterne af bøffellæder er lavet af meget slidstærke, unikke læderstykker, der udvikler deres helt egen patina med årene. Læderet skæres ikke ud med laser, men i hånden og efter skabelon, hvorefter det syes sammen i hånden. Resultatet af dette arbejde er uforgængelige tasker og tilbehør af højeste kvalitet, lavet i materialer, der er fri for krom og tungmetaller og dermed også opfylder EU's strenge kemikalieforordning REACH.

Ligesom med læderet, har ALPENLEDER også stor fokus på kvaliteten af medarbejderne hos både producenter og leverandører. For eksempel er alle certificerede til Social Accountability SA 8000, en af verdens strengeste standarder for socialt ansvar i produktionen. "Vi er overbeviste om, at kun motiverede taskeproducenter kan levere den kvalitet, som vi selv forventer af vores produkter. Derfor følger vi bevidst denne vej", udtaler Claus Steinbeck, administrerende direktør for ALPENLEDER.

Udover at have en retfærdig og økologisk bæredygtig produktion er ALPENLEDERs sortimentet præget af et tidløst og smukt design, som er tildelt mange priser. Især de mange små, smarte løsninger, der gør det moderne liv lettere. Som et godt eksempel herpå skal tasken ALLGÄU nævnes. ALLGÄU er både dokumentmappe og rygsæk i én. Så den kan fungere som en rygsæk, f.eks. når du cykler til kontoret, og som seriøs dokumentmappe på kontoret. Således kan du allerede fra begyndelsen være sikker på, at du har erhvervet dig en trendy evergreen.

Kernen i ALPENLEDERs DNA er: Traditionelt materiale og traditionelt håndværk i tidløst, smukt design til dagens krav og udfordringer.