Menu
Kurv
MERAN Rygsæk - Cognac
MERAN Rygsæk - Cognac
MERAN Rygsæk - Cognac
MERAN Rygsæk - Cognac
MERAN Rygsæk - Cognac
MERAN Rygsæk - Cognac
MERAN Rygsæk - Cognac
MERAN Rygsæk - Cognac
MERAN Rygsæk - Cognac
MERAN Rygsæk - Cognac
MERAN Rygsæk - Cognac
MERAN Rygsæk - Cognac
MERAN Rygsæk - Cognac
MERAN Rygsæk - Cognac

MERAN Rygsæk - Cognac

 • Lagerstatus: På lager
 • Model: CG2061-c
898 DKK
Ekskl. moms: 774 DKK

Produktinformation "MERAN"

MERAN er en yderst fashionabel city backpack til kvinder. MERAN består af et hovedrum med et stort indkapslingsrum, to riller til dankort, en mobiltelefonlomme og to kuglepensholdere. Den ekstra lange lynlås gør, at rygsækken kan åbnes særligt bredt, så du hurtigt kan få adgang til det, du leder efter. På forsiden er der en stor lomme med plads nok til en tablet, der let kan åbnes og lukkes ved hjælp af den magnetiske lukning. Bærehåndtaget og de justerbare skulderremme er fremstillet af forstærket fuldkornet læder og garanterer den bedste bærekomfort. MERAN er udført i vegetabilsk garvet bøffellæder med en tykkelse på ca. 1,8 mm. Læderet er på overfladen færdigbehandlet i hånden med en polish af vegetabilske olier og voks, hvilket gør, at rygsækken får sin helt egen flotte tofarvede effekt.

MERAN rygsæk specifikationer:

 • Materiale: 100% bøffellæder
 • Stort hovedrum med lynlås lukning
 • To kuglepensholdere
 • En mobillomme
 • Eksternt rum med magnetisk lukning
 • Justerbare skulderstropper
 • Bærehåndtag
 • Komplet med vandafvisende foring
 • Kan anvendes som rygsæk

Rygsækkens mål:

 • Mål: Højde 34 cm, bredde 30 cm, dybde 7 cm

Alpenleder - 30 års garanti
Siden 1993 har Alpenleder produceret læderprodukter med karakter. I nærheden af Allgäu, i det sydlige Tyskland, udvikles idéer og designs af tasker og tilbehør i høj kvalitet. Alle produkter er fremstillet af blødt bøffel- eller kvæg-læder og nøje udvalgt ud for at opnå den bedste kvalitet. Alle Alpenleders produkter er lavet i så høj en kvalitet, at der ydes evighedsgaranti på alle produkter (30 års garanti).

Alpenleder arbejder kun med fuldkornet kvæg- og bøffellæder. Alle produkter er lavet af hele skind, der er mellem 1,2 mm og 3,5 mm tykke. I stedet for at bruge garvemidler som krom eller andre tungmetaller, der kan have skadelige miljøeffekter, bruges udelukkende vegetabilsk olie og træbark. Ved at bruge forskellige typer af læder og varierende garvningsprocesser opnås en bred vifte af farver,  styrker og unikke karakteristika. 

Produkterne er ikke syet på maskine, men i hånden. Resultatet er uforgængelig rejsetasker mm. af højeste kvalitet, hvor råvarerne er fri for krom og tungmetaller! Alle produkter er i overensstemmelse med EUs REACH regler. For alt læder bruges der udelukkende vegetabilsk garvet kernelæder, og alle elementer er lavet af en hel hud. Vores læder udvikler sin egen karakter og patina i årenes løb, således bliver hver taske helt unik – ”one of a kind”.

Det sociale aspekt er vigtigt for Alpenleder. Alle Alpenleders produktionspartnere er certificeret efter Social Accountability SA 8000 standarden, en af de strengeste globale standarder for social ansvarlighed på arbejdspladsen.

Skriv en anmeldelse

Bemærk: HTML bliver ikke oversat!
Dårlig God


Tags: meran , rygsæk , cognac , tasker
Læder fra Alpenleder

Læder i ekseptionel kvalitet og fremragende materiale:

Alpenleders produkter er lavet udelukkende i fuldkornet bøffel- eller kolæder. Hver hud kontrolleres af en specialist, for at sikre det bedste udgangspunkt. Det er nemlig kun den bedste kvalitet på markedet, der bliver anvendt. Læderet har en tykkelse på 1,8-3,5 mm og er poleret med hård voks, for at gøre læderet ekstra holdbart og resistent over for, hvad end det skulle blive udsat for. De metaldele, der tilføjes Alpenleders produkter er alle nikkelfri.


Alpenleders læderbehandling:

Alpenleders produkter bliver lavet på en måde, der tager højde for tradition, miljø og medarbejdere. Alt læder blive vegetabilsk garvet med træbark. Eventuel farvning foregår kun med azo-fri farvestoffer. Læderet bliver kogt i vegetabilsk olie, hvilket giver en unik imprægnering, patina og farve. Alle læderprodukter er håndlavede og bliver syet sammen i hånden. Resultatet af dette er unikke produkter, der ikke indeholder nogen form for krom eller tungmetaller. Hvert eneste produkt i læder udvikler sig på forskellige måder over tid, så det med årene får sin helt egen karakter og patina. Alle produkter overholder EU's strenge REACH krav.