Menu
Kurv

Værktøjstasker Livsstil

Stilren og slidstærk opbevaring af dit værktøj med højkvalitetsprodukter fra Alpenleder.


Et sikker valg

Vi tilbyder 365 dages fuld returret på alle vores produkter. Det gør dit køb fra Alpenleder til et sikkert valg og en god gaveide.

AVUS Værktøjsrulle AVUS Værktøjsrulle
Udsolgt
Produktinformation "AVUS"AVUS er et must-have til den stilbevidste handyman eller ditto professionelle håndværker. Pladser til 15 forskellige stykker værktøj, der holdes på plads i ruskindslommer. Beskytter dit værktøj under transport og opbevaring.AVUS værktøjsrulle specifikationer:Materiale: 100% ..
689 DKK
Ekskl. Moms:594 DKK
Produktinformation "CASTELLO"CASTELLO er en stor, stilet og professionel penseltaske lavet i bøffellæder, i højeste kvalitet og i farven coffee. CASTELLO er super nem at rengøre og perfekt til opbevaring af dine pensler. I denne elegante og funktionelle penseltaske, er der plads til 14 pensler, kniv..
689 DKK
Ekskl. Moms:594 DKK
Produktinformation  "ALPENOPEN"Et perfekt lille etui eller opbevarings case til dine golfbolde. Den lille case kan med trykknap fastsættes i bæltet. Derudover åbnes den med en magnetisk knap, som gør det let og hurtigt at få fat i golfboldende. På siden er der plads til 3 styks golf tees. ..
341 DKK
Ekskl. Moms:294 DKK
Viser 1 til 3 af 3 (1 sider)