Menu
Kurv
Kundesupport
Alle hverdage fra 10-16
Fragt kr. 49,-
Sikker betaling
30 dages
fuld returret

Vær med på moden

"Mode ændrer sig, stil forbliver" - Coco Chanel.
Bliv inspireret til din næste taske.

Lædertasker og tilbehør af høj kvalitet

Alpenleder har produceret lædertasker og tilbehør af høj kvalitet i over et kvart århundrede. Det anvendte læder er rent vegetabilsk garvet og raffineret med naturlige fedtstoffer. Produkterne af bøffellæder er lavet af slidstærke, unikke læderstykker, der udvikler deres helt egen patina med årene. Læderet skæres ikke ud med laser, men i hånden og efter skabelon, hvorefter det syes sammen i hånden. Resultatet af dette arbejde er uforgængelige tasker og tilbehør af højeste kvalitet, lavet i materialer, der er fri for krom og tungmetaller og dermed også opfylder EU's strenge kemikalieforordning REACH.

 

Socialt ansvar i produktionen af lædertasker

Ligesom det gælder kvaliteten af vores læder, har Alpenleder også fokus på et godt arbejdsliv for medarbejderne hos både producenter og leverandører. For eksempel er alle certificerede til Social Accountability SA 8000, en af verdens strengeste standarder for socialt ansvar i produktionen. Vi er overbeviste om, at kun motiverede taskeproducenter kan levere den kvalitet, som vi selv forventer af vores produkter. Derfor følger vi bevidst denne vej.

 

Lædertasker i tidløst og prisvindende design

Alpenleders sortiment præget af et tidløst og smukt design, som er tildelt flere priser. Vi tænker de mange små, smarte løsninger, der gør det moderne liv lettere, ind i vores produkter. Som et godt eksempel herpå skal tasken ALLGÄU nævnes. ALLGÄU er både dokumentmappe og rygsæk i én. Den kan fungere som en rygsæk, f.eks. når du cykler til kontoret, og samtidig også som seriøs dokumentmappe til forretningsmødet.  Således kan du være sikker på, at du har erhvervet dig en trendy evergreen, der kan tjene mange formål, mange år fremover.


Kernen i Alpenleders DNA er: Traditionelt materiale og traditionelt håndværk i tidløst, smukt design til dagens krav og udfordringer.


Vi stiller 30 års garanti på vores produkter og tilbyder 365 dages bytteservice, ligesom der er fri fragt på køb over 500,- kr.

lædertasker

Håndsyede kvalitetsprodukter i særklasse

Unikke i et tidløst og smukt design.