Menu
Kurv

Handelsbetingelser

Brugs- og handelsbetingelser


Generelt

Velkommen til www.alpenleder.com forvaltet og vedligeholdt af:

Alpenleder Skandinavien A/S

Slotsgade 65 B, 3

3400 Hillerød

CVR : 33146191

Telefon: +45 70 24 60 70

E-mail: info@alpenleder.dk


Adgang til og brug af alpenleder.com samt de produkter og ydelser, der er tilgængelige på denne hjemmeside, er alle underlagt disse handelsbetingelser. Ved brug af disse, accepterer du automatisk alle brugs- og handelsbetingelser – disse kan blive opdateret. Tjek venligst denne side jævnligt og vær opmærksom på ændringer. Alpenleder Skandinavien A/S hæfter ikke, hvis hjemmesiden, eller dens indhold, uanset årsagen, ikke er tilgængelig. Ved at benytte alpenleder.dk indvilger du i at have læst, forstået og accepteret disse betingelser og du står inde for, at alle data afgivet af dig, er korrekte.

Alpenleder Skandinavien A/S tager forbehold for tastefejl og prisændringer.


Salgsbetingelser

Alle priser er i DKK og inkl. 25% moms og alle afgifter.


Betaling

Alpenleder.dk forbeholder sig retten til uden varsel at foretage ændringer, inklusiv ændringer i pris, indhold, beskrivelse, vilkår osv. Vi tager forbehold for prisændringer og udsolgte varer. For at kunne købe produkter på Alpenleder.dk skal du være i besiddelse af et gyldigt kredit- eller debitkort, udstedt af en bank godkendt af Alpenleder.dk. Vi forbeholder os retten til at afvise enhver ordre. 

Efter din ordre er godkendt, vil vi informere dig via e-mail og vi vil bekræfte identiteten på det firma du har indgået aftale med. Når du har aflagt en ordre, erklærer du, at alle oplysninger du har afgivet er korrekte og nøjagtige, samt at du har betalt med et kort, du lovligt er i besiddelse af. Alle priser er inklusiv moms. Forsendelsesomkostninger kan variere alt efter, hvilket land ordren skal sendes til. Sådanne ændringer vises tydeligt og er inkluderet i ”Total”, inden du afgiver din bestilling.

På Alpenleder.com kan du betale med følgende kort:  Visa, Visa Electron, Eurocard, Mastercard, Maestro, JBC, Amex og mobilepay.

Vi trækker ordrebeløbet, når din ordre er afsendt fra vores lager. Alle betalingsinformationer du indtaster i check-ud forløbet bliver med det samme krypteret (SSL) og kan kun ses af vores betalingsudbyder, ePay A/S. Hverken Alpenleder.dk eller andre parter, kan på nogen måde læse dine personlige data.

Når du handler på Alpenleder.dk indgås alle aftaler på dansk.


Reklamationsret

Alle produkter fra alpenleder.dk er omfattet af 2 års reklamationsret mod fabrikationsfejl Dette betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. I øvrigt henvises til købelovens regler.

Eventuelle klager eller reklamationer rettes til:

Alpenleder Skandinavien A/S

Slotsgade 65 B, 3

3400 Hillerød

CVR : 33146191


Vi henstiller alle kunder til at kontakte os på e-mail: info@alpenleder.dk inden returnering eller på tlf: +45 70 24 60 70. 

Er reklamationen ikke berettiget vil kunden efterfølgende blive faktureret for de fragtomkostninger som Alpenleder Skandinavien A/S har haft i forbindelse med behandling af den uberettigede reklamation. Ved enhver reklamation bedes Alpenleder Skandinavien A/S kontaktet inden den defekte varer afsendes. Når du returnerer varen, bedes du oplyse, hvad problemet er så detaljeret som muligt. Husk, at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger. Bemærk, at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav.

Har du sendt en vare ind til fortrydelse eller reklamation vil du altid få tilsendt en mail, når vi har modtaget varen. I mailen får du oplysninger om den videre proces i forbindelse med behandlingen af din fortrydelse/reklamation.


Fortrydelsesret

Du har altid mulighed for at fortryde dit køb på alpenleder.dk, dog højst 365 dage fra den dag, du modtager dine varer.

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, hvis den skyldes anden håndtering end, hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord: du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik - og du får refunderet varens fulde pris. Hvis varen er prøvet ud over, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi. For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb, du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet. Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget besked om din beslutning om at fortryde denne aftale. Du hæfter selv for udgifter til forsendelsen retur til os.

Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling til samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet. Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Varer, som du fortryder købet af, returneres til følgende adresse:

Alpenleder Skandinavien A/S

Slotsgade 65B, 3

DK-3400 Hillerød

CVR: 33146191


Salg til udlandet

Det er kun muligt at lave ordrer pr. kreditkort fra udlandet (herunder også Grønland og Færøerne). Der tillægges ekstra porto for forsendelse til andre Skandinaviske lande. Ved ordrer fra ikke EU-land, Færøerne og Grønland fratrækkes momsen (25% af varens pris) inden vi hæver beløbet ved kreditkortbetaling.