Menu
Kurv

Produktinformation "DENVER"

DENVER businesstrolley er en eksklusiv trolley udført i bøffellæder. En rigtig flot og praktisk trolley med skjulte trolley stænger så den også kan bruges som en computertaske og forretningstaske. Tasken er i rigtig flot coffee-farvet læder, der bliver endnu flottere med tiden. DENVER forretningstrolley er til hverdag, til forretningsrejsen eller weekendturen med plads til alt du skal bruge. Håndtaget kan trækkes ud og let gemmes væk igen under lynlåsen. Hjulene er stabile og let-rullende. Tasken har to rummelige hovedrum, som begge er tilgængelige med en lynlås. Derud over er der en ekstra aftagelig laptop taske, som har plads til en computer i størrelsen 38x28 cm svarende til en stor laptop eller notebook. Ydermere er der også et rum i tasken, hvor der er plads til både skjorte og en T-shirt, hvis man f.eks skal på en kort forretningsrejse. Et andet rum er beregnet til en A4 mappe med alle de nødvendige dokumenter til arbejdet. Håndtaget er skjult af en lynlås, der er monteret på bagsiden. Indersiden er udstyret med en rivefast nylon foring. I de ydre rum - der også er med lynlås - er den ene med masser af sorterings muligheder - da den har en mobil-lomme og flere mindre lommer. DENVER er en meget slidstærk trolley i læder som Alpenleder giver 30 års garanti på. DENVER - Så har du styr på det hele!

DENVER rejsetaskens specifikationer:

  • Materiale: 100% Bøffellæder, alle metaldele er nikkelfri og i ”antik messing"
  • Egnet til håndbagage ved flyrejser

Rejsetaskens mål:

  • Mål: Højde 36 cm, bredde 44 cm, dybde 20 cm 
  • Håndtagshøjde: 102 cm
  • Volumen: Ca. 30 liter  
  • Vægt: 4,0 kg
  • Plads til bærbar computer (Op til 15")

Alpenleder - 30 års garanti
Siden 1993 har Alpenleder produceret læderprodukter med karakter. I nærheden af Allgäu, i det sydlige Tyskland, udvikles idéer og designs af tasker og tilbehør i høj kvalitet. Alle produkter er fremstillet af blødt bøffel- eller kvæg-læder og nøje udvalgt ud for at opnå den bedste kvalitet. Alle Alpenleders produkter er lavet i så høj en kvalitet, at der ydes evighedsgaranti på alle produkter (30 års garanti).

Alpenleder arbejder kun med fuldkornet kvæg- og bøffellæder. Alle produkter er lavet af hele skind, der er mellem 1,2 mm og 3,5 mm tykke. I stedet for at bruge garvemidler som krom eller andre tungmetaller, der kan have skadelige miljøeffekter, bruges udelukkende vegetabilsk olie og træbark. Ved at bruge forskellige typer af læder og varierende garvningsprocesser opnås en bred vifte af farver,  styrker og unikke karakteristika. 

Produkterne er ikke syet på maskine, men i hånden. Resultatet er uforgængelig rejsetasker mm. af højeste kvalitet, hvor råvarerne er fri for krom og tungmetaller! Alle produkter er i overensstemmelse med EUs REACH regler. For alt læder bruges der udelukkende vegetabilsk garvet kernelæder, og alle elementer er lavet af en hel hud. Vores læder udvikler sin egen karakter og patina i årenes løb, således bliver hver taske helt unik – ”one of a kind”.

Det sociale aspekt er vigtigt for Alpenleder. Alle Alpenleders produktionspartnere er certificeret efter Social Accountability SA 8000 standarden, en af de strengeste globale standarder for social ansvarlighed på arbejdspladsen.

Skriv en anmeldelse

Bemærk: HTML bliver ikke oversat!
Dårlig God


Tags: denver , trolley , coffee , tasker
Læder fra Alpenleder

Læder i ekseptionel kvalitet og fremragende materiale:

Alpenleders produkter er lavet udelukkende i fuldkornet bøffel- eller kolæder. Hver hud kontrolleres af en specialist, for at sikre det bedste udgangspunkt. Det er nemlig kun den bedste kvalitet på markedet, der bliver anvendt. Læderet har en tykkelse på 1,8-3,5 mm og er poleret med hård voks, for at gøre læderet ekstra holdbart og resistent over for, hvad end det skulle blive udsat for. De metaldele, der tilføjes Alpenleders produkter er alle nikkelfri.


Alpenleders læderbehandling:

Alpenleders produkter bliver lavet på en måde, der tager højde for tradition, miljø og medarbejdere. Alt læder blive vegetabilsk garvet med træbark. Eventuel farvning foregår kun med azo-fri farvestoffer. Læderet bliver kogt i vegetabilsk olie, hvilket giver en unik imprægnering, patina og farve. Alle læderprodukter er håndlavede og bliver syet sammen i hånden. Resultatet af dette er unikke produkter, der ikke indeholder nogen form for krom eller tungmetaller. Hvert eneste produkt i læder udvikler sig på forskellige måder over tid, så det med årene får sin helt egen karakter og patina. Alle produkter overholder EU's strenge REACH krav.