Menu
Kurv

Bælter Accessories

Håndsyede læderbælter i højeste kvalitet.

Et sikker valg
Vi tilbyder 365 dages fuld returret på alle vores produkter. Det gør dit køb fra Alpenleder til et sikkert valg og en god gaveide.

Produktinformation "DONAU"DONAU er et ægte stilfuldt læderbælte. Det cognacfarvede læderbælte har et elegant og stilrent look. Det diskrete bæltespænde fuldender dit look perfekt og fungerer med mange outfits - fra afslappet til elegant.DONAU bælte specifikationer:Materiale: 100% bøffellæderFarve: C..
271 DKK
Ekskl. Moms:234 DKK
Produktinformation "ILLER"ILLER  er et ægte stilfuldt læderbælte. Det cognacfarvede læderbælte har et elegant og stilrent look. Det klassiske bæltespænde fuldender looket perfekt og fungerer med mange outfits - fra afslappet til elegant.ILLER bælte specifikationer:Materiale: 100% bøffellæd..
271 DKK
Ekskl. Moms:234 DKK
INN Bælte - Chokoladebrun
Udsolgt
Produktinformation "INN" INN er et ukompliceret, robust og funktionelt læderbælte. Det chokoladefarvede læderbælte har et elegant og stilrent look. Læderbæltet udstråler den typiske alpine ånd og tjener som et praktisk tilbehør. Fungerer med mange outfits - fra afslappet til elegant.INN bælte s..
271 DKK
Ekskl. Moms:234 DKK
Produktinformation "ISAR" ISAR er et ægte stilfuldt dagligdags-læderbælte. Det kaffefarvede læderbælte har et elegant og stilrent look og kan derfor perfekt kombineres med jeans og casual outfits.ISAR bælte specifikationer:Materiale: 100% bøffellæderFarve: CoffeeNikkelfri messingbørstet spændeB..
271 DKK
Ekskl. Moms:234 DKK
LECH Bælte - Coffee
Kommer snart
Produktinformation "LECH"LECH er et ægte stilfuldt læderbælte. Det kaffefarvede læderbælte har et klassisk og stilrent look. Det diskrete bæltespænde fuldender dit look perfekt og fungerer godt med en retro stil.LECH bælte specifikationer:Materiale: 100% bøffellæderFarve: CoffeeNikkelfri sølvbørstet..
271 DKK
Ekskl. Moms:234 DKK
Produktinformation "RHEIN" RHEIN er et ægte cowboy læderbælte. Det mørke, brede og massive læderbælte med det massive spænde spænde går perfekt til det trendy afslappede look eller det seje outfit.RHEIN bælte specifikationer:Materiale: 100% bøffellæderFarve: CoffeeNikkelfri sølvfarvet spændeBæl..
271 DKK
Ekskl. Moms:234 DKK
Produktinformation "WERTACH" WERTACH er et flot maskulint læderbælte fra Alpenleder, der kun bliver mere råt at se på i jo længere tid det er blevet brugt.WERTACH bælte specifikationer:Materiale: 100% bøffellæderFarve: BrunNikkelfri kobberfarvet spændeBæltets mål:Længder: S (95 cm), M (105 cm),..
271 DKK
Ekskl. Moms:234 DKK
Viser 1 til 7 af 7 (1 sider)